Concerten

| Vrijdag 26 oktober | Zaterdag 27 oktober | Zondag 28 oktober

2017

Vrijdag 27 oktober – The Anchahuteurs
De Franse umplugged band The Anchahuteurs uit Nantes spelen vrolijke aanstekelijke saxophone muziek ondersteund heerlijke percussie zijn. De muzikanten zullen de stoet van deelnemers na afloop de jaarlijkse Lof Der Zotheid Lezing voor het Lof Der Zotheid monument op de Burgemeester van Walsumweg naar het Huis Der Zotheid begeleiden. Zie hieronder een terugblik:

Zaterdag 30 oktober – Tobias Noë

Het concert is gratis maar vol = vol!

Zondag 29 oktober – Miranda Janse

2016

Vrijdag – Pop Henk de Bont

Singer/songwriter Henk de Bont sluit af met Nederlandstalige popsongs. Het repertoire bestaat uit een mix van vrolijke, hilarische, maar ook gevoelige liedjes over liefde & trouw, list & bedrog, geld, macht en nog veel meer zaken zaken die ons leven de moeite waard maken.

Zaterdag – Funk Poppers Nephews

Popper’s Nephews, een samenwerkingsverband tussen Eloy BGM Everwijnen, singer­songwriter en Benjamin Strauch, toetsenist en componist. Zij maken muziek in het Engels en in het Nederlands over uiteenlopende onderwerpen, zoals nare visite, quantummechanica en de voordelen van een hooggelegen balkon.

Zondag – Klassiek Lucas Alvarado

Voordat wij gaan voordragen speelt Lucas Alvarado uit Frankrijk oude muziek op z’n “viola da gamba” (Italiaans voor beenviool). Hij zingt van middeleeuws tot baroque met een mix van folk uit Zuid America en hedendaagse muziek.